گردشگری آنلاین

آشنایی با انواع هواپیما

زمان مطالعه: ۶ دقیقه

هواپیما، وسیله ای بود که با اختراعش حمل و نقل کاملا متحول و دگرگون شد.در این مطلب می خواهیم به معرفی انواع هواپیماها و بررسی ویژگی های آن ها بپردازیم.هنگامی که صحبت از معرفی انواع هواپیماها به میان می آید، اولین نام هایی که به ذهن انسان خطور می کنند، نام هایی مانند بوئینگ یا ایرباس هستند. اما هواپیماهای مسافربری تنها محدود به این دو نام نمی شوند


هواپیما، وسیله ای بود که با اختراعش حمل و نقل کاملا متحول و دگرگون شد. پیش از اختراع هواپیما، طی کردن مسافت های طولانی بین کشورها یا قاره ها کاری دشوار و زمان بر بود؛ اما هواپیما امکان مسافرت های طولانی در کمترین زمان را فراهم ساخت و کمک بزرگی به بشر در این زمینه کرد. در این مطلب می خواهیم به معرفی انواع هواپیما و بررسی ویژگی های آن ها بپردازیم.

هنگامی که صحبت از معرفی انواع هواپیما به میان می آید، اولین نام هایی که به ذهن انسان خطور می کنند، نام هایی مانند بوئینگ یا ایرباس هستند. ایرباس و بوئینگ، هر یک خانواده بزرگی از هواپیماها هستند که به علت کاربرد گسترده و کیفیت بالای خود شهرت بسیاری پیدا کرده اند. اما هواپیماهای مسافربری تنها محدود به این دو نام نمی شوند. فوکر هلند و مک دانل داگلاس از دیگر نامه های بزرگ در زمینه تولید هواپیما هستند.

انواع هواپیما

انواع هواپیما را می توان بر اساس ویژگی های مختلفی دسته بندی کرد. مانند برد مسافت پرواز یا پهن پیکر و باریک پیکر بودن. در ادامه، ضمن معرفی هواپیماها و ویژگی هایشان، مزیت های هر کدام را بررسی می کنیم. دانستن این اطلاعات برای کسانی که قصد استفاده از تورهای آژانس های مسافرتی را دارند یا به دنبال مسافرت هوایی هستند می تواند مفید باشد.


معرفی هواپیماهای بوئینگ

بوئینگ Boeing یک شرکت هوایپمایی آمریکایی معروف است که در سال 1916 تاسیس شد. بوئینگ یکی از بزرگترین و پردرآمدترین شرکت های کشور آمریکاست و از نظر صادر کردن کالا و خدمات، موفق ترین شرکت در این کشور شناخته شده است. بوئینگ همیشه یکی از بزرگترین نام ها در زمینه تولید هواپیماها بوده است و در این زمینه توانسته به موفقیت های زیادی دست یابد. در ادامه به معرفی هواپیماهای بوئینگ و بررسی آن ها می پردازیم:

بوئینگ MAX737

بوئینگ MAX737 یکی از جدیدترین انواع هواپیماهایی است که به ایرلاین ها عرضه شده است. بوئینگ MAX737 برای مسافربری ساخته و طراحی شده است و ظرفیت آن بین 138 تا 172 نفر است. میزان ظرفیت این مدل بوئینگ بر اساس نحوه چینش صندلی های آن و میزان فشردگی آن ها تعیین می شود. از جمله مزیت های بوئینگ MAX737 می توان به مصرف سوخت کمتری، سازگاری بیشتر با محیط زیست به دلیل تولید آلودگی کمتر و سر و صدای کمتر نسبت به بسیاری از هواپیماهای تک راهرویی اشاره کرد.

بوئینگ MAX737

بوئینگ 737

یکی از انواع شناخته شده و با سابقه در میان هواپیماهای شرکت بوئینگ، بوئینگ 737 است. بوئینگ 737 از هواپیماهای تک راهرویی است و برای طی مسافت های متوسط گزینه مناسبی به حساب می آید. این مدل بوئینگ که دارای دو موتور توربو فن است، اولین پرواز خود را در سال 1967 انجام داده است. بوئینگ 737 تا الان یکی از هواپیماهای موفق و کاربردی بوده و توانسته جایگاهی خوبی در میان هواپیماهای مسافربری داشته باشد.

انواع هواپیما

بوئینگ 747

بوئینگ 747 که شهرت بسیاری هم دارد، یکی از بزرگترین انواع هواپیماها ی مسافربری محسوب می شود. بوئینگ 747 پس از ایرباس 380 (که در ادامه به معرفی آن نیز خواهیم پرداخت) بزرگترین هواپیمای مسافربری جهان است که ظرفیتی معادل 550 نفر دارد. نام دیگر این مدل بوئینگ، جامبوجت است. جامبوجت 4 موتور دارد، سرعت بالایی داشته و برای مسافت های بلند و طولانی گزینه ای مناسب محسوب می شود.

بوئینگ 747

بوئینگ 757

یکی دیگر از هواپیماهای نام آشنای شرکت بوئینگ، بوئینگ 757 است. بوئینگ 757 یکی از هواپیماهای باریک است که اولین پرواز خود را در سال 1982 انجام داده است. در بین هواپیماهای تک راهرویی شرکت بوئینگ، این مدل یکی از بزرگترین هاست و می تواند تا حداکثر 240 مسافر ظرفیت داشته باشد.

انواع هواپیما در ایران

بوئینگ 777

در میان هواپیماهای پهن پیکر، بوئینگ 777 یکی از هواپیماهای معروف است. این مدل بوئینگ برای اولین بار در سال 1995 پرواز کرد. در مدل های مختلف بوئینگ 777 فاصله بین دو بال آن بین 60 تا 64 متر است. بوئینگ 777 سرعت بسیار بالایی دارد و توانسته رکورد 945 کیلومتر بر ساعت را هم ثبت کند. ظرفیت این هواپیما بین 370 تا 396 نفر متغیر است.

بوئینگ 777

معرفی هواپیماهای ایرباس

ایرباس بزرگترین شرکت هواپیماسازی در اروپا است که مرکز آن در کشور فرانسه واقع شده است. ایرباس در زمینه ساخت هواپیماهای مسافربری تخصص دارد و در کنار بوئینگ، یکی از بزرگترین شرکت های این عرصه محسوب می شود. حدود نیمی از هواپیماهای مسافربری جهان توسط شرکت ایرباس تامین می شود. در ادامه به معرفی هواپیماهای ایرباس خواهیم پرداخت:

ایرباس A380

در هر لیستی از معرفی انواع هواپیما می توان انتظار دیدن نام ایرباس A380 را داشت. ایرباس  A380 یکی از بهترین ساخته های صنعت مسافربری هوایی و بزرگترین هواپیما در کل جهان است.گنجایش این هواپیما 544 نفر است که این تعداد را می توان با تغییر در چینش صندلی ها تا 850 نفر نیز رساند.

ایرباس A380 با 72.72 متر طول، 24.09 متر ارتفاع، برد پروازی بالغ بر 15 هزار کیلومتر و سرعت بالا، یکی از بهترین هواپیماهای دنیاست و شاید بهترین آن ها به حساب بیاید. ایرباس A380 علاوه بر این که ظرفیتی بیشتر از بوئینگ 747 دارد، صدای کمتری نیز در حین پرواز منعکس می کند. این هواپیما آن قدر بزرگ است که در مواردی سازندگان در داخل آن امکاناتی مانند رستوران و فروشگاه نیز ایجاد کرده اند.

ایرباس A380

ایرباس A300

یکی دیگر از انواع هواپیما ی پهن پیکر شرکت ایرباس، مدل A300 است. این هواپیما از سال 1972 تولید شد و جز محبوب ترین و پراستفاده ترین محصولات شرکت ایرباس در سراسر دنیاست. ظرفیت ایرباس A300 266 مسافر است و برای پروازهای طولانی مناسب است.

ایرباس A300

ایرباس A310

این مدل ایرباس نیز که در دسته بندی هواپیماهای پهن پیکر قرار می گیرد، شباهت زیادی به مدل A300 دارد. البته برد پروازی این هواپیما از مدل A300 بیشتر است و ظرفیت آن 220 مسافر است. با وجود آن که تولید این هواپیما در سال 1988 متوقف شد اما هم چنان یکی از هواپیماهای فعال در مسافرت های هوایی در سراسر دنیا محسوب می شود.

ایرباس A310

ایرباس  A350

از دیگر انواع هواپیما ، ایرباس A350 است. این هواپیما به عنوان پهن پیکرترین هواپیمای ایرباس شناخته می شود و یکی از جدیدترین انواع هواپیما است که وارد ناوگان هوایی بسیاری از کشورها شده است. در ایران نیز از این مدل هواپیما استفاده می شود. ظرفیت ایرباس A350 حداکثر 440 نفر است و یکی از بزرگترین هواپیماهای جهان محسوب می شود.

انواع هواپیما

گروه سیتی نت فعالیت خود را از سال 1387 در زمینه طراحی و تولید نرم افزارهای جامع تحت وب با رویکرد کاملا حرفه ای و تخصصی برای شرکت های هواپیمایی و آژانس های مسافرتی آغاز کرده و موفق شده است بواسـطه طراحی و تولید نرم افـزار رزرواسیون آنلاین بلیط، هتل و تور ، وب سرویس آمادئوس ، وب سرویس بیمه نام خود را در زمره شرکت های دانش بنیان مطرح نماید.

4/5 - (4 امتیاز)
پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *